Summa sidvisningar

onsdag 18 december 2019

En kärlekskrank kirurg och en tömd blåsa


En dag i stillhetens tecken. Inga åtaganden och en känsla av att hamnat utanför min dagliga agenda infinner sig. Gå i morgonrocken hela dagen om du så önskar, uppmanade maken. En bra idé som jag tog fasta på. Fram till klockan 09.30 ungefär. Då kändes morgonrocken plötsligt obekväm så jag gjorde min morgontoalett och är sedan dess iförd min vanliga vardaglig outfit.

Det blåser kraftigt och vid fågelstugan är det ingen större trafik. Småfåglarna sitter antagligen precis som jag i lä och kurar. Någon underhållning utanför vårt fönster är därmed inte att vänta.
Men så fick jag ett mejl som satte fart på min nyfikenhet. Avsändaren var en  Antonio Laura från Israel. Ålder 45 och till yrket kirurg.  Han berättade om ett vittnesbörd, hämtad direkt från verkligheten. Historiens huvudperson var en Dr. Oduduwa som på ett mirakulöst sätt kan återskapa brustna kärleksrelationer.
Den här mirakelmannen måste jag genast kolla upp. Inte för jag behöver någon hjälp i mitt kärleksliv utan enkom för att granska mejlets trovärdighet. Om nu en 45-årig kirurg från Israel gjort sig omaket att leta upp min mejladress kan jag inte avfärda det hur som helst.

Medan jag läste blev jag lätt konfunderad, eller så hade kirurgen en riktigt dålig dag. Stundom kallade han sig Laura och lät påskina att sitt sargade hjärta bultade för en Antonio. Som under fyra års tid vägrat besvara Lauras känslor.
Det är nu Dr. Oduduwa kommer in i bilden. Kirurgen fick på uppmaning av mirkalemannen genomgå en stavdelning och lyckades stava tillbaka Laura eller om det nu var Antonio, på endast tre arbetsdagar! Klockan 06.00 skedde det ofattbara ty då hade Dr. Oduduwa lyckats med konststycket att genom luften lansera en Love-stavningsdel. Och kirurgen fick ett telefonsamtal från sin älskade vilket storligen förvånade honom eftersom han inte ens fått ett enda kärlekssms på väldigt länge.

Jag har googlat Dr. Oduduwa. Jodå, han har hjälpt många. Inte enbart en kärlekstörstande kirurg från Israel. Bland annat en högskolelärare från Stockholm. Som i sitt vittnesbörd kallar sin återvunna kärlek för Anderson med ett s. Vilket verkar vara en bra person eftersom Anderson alltid presenterar sin kärlek för alla, speciellt efter en spellunch.
I min veteskapliga forskning har det även framkommit att Dr. Oduduwa inte enbart är en fena på stavkärlek. Han kan även fixa till en rejäl Lotteryvinst, är jobbfrämjare och blandar gärna en magisk kärleksdryck av kronärtskockor på burk. En dryck som inte enbart är ett kärlekselixir utan också sänker blodtrycket och stimulerar urinering.

Efter denna aningen tidskrävande granskning är jag inte ett dugg klokare på vem Dr. Oduduwa  är eller vad han har för egentlig befattning. Känner att jag lagt ner efterforskningen helt i onödan. Men det är väl sådant som kan hända då raderna i dagens agenda är tomma.