Summa sidvisningar

fredag 9 november 2018

Ett nytt raffset och fett över kanten


Tänker, nu ska jag bara ta en karamell ur påsen. En blir lätt två och två blir hela påsen. På mindre än en timma är det roliga slut och valkarna runt min magen har fått näring till en markant förökning.
Nu har jag införskaffat mig en magplågare. Valkarna ska bort, i alla fall temporärt.
Här är det inte några tuffa magövningar som gäller, jag tar helt sonika genvägen genom shapewear som lovar; håller in, formar och lyfter.

Maken undrade varför jag betalat dyra pengar på en utstyrsel som inte bara är ful att skåda utan också verkar ytterst obekväm. Jag förklarar. Vill se snygg ut i en snygg klänning. Inte få medlidsamma blickar av andra som ifrågasätter hur en kvinna i min ålder kommer på tanken att skaffa barn.

Du är alltid snygg, kontrar maken. Jag vet, svarar jag men nu har jag köpt en shapewear och tänker använda den vid speciella tillställningar.
Dottern var mer krass. Påpekade att fettet runt magen måste ta vägen någon stans. Därmed är risken överhängande att det pöser över och hänger fram lite här och var.

Maken ställer sig ändå lite förväntansfull inför åsynen då jag ska ikläda mig mitt nya plagg. Så till den milda grad att han föreslog en uppvisning redan under gårdagskvällen. Nu hör det till saken att han enbart har fått min shapewere beskriven i ord. Därför anar jag att han förväntar sig något raffigt. Inte en elastisk trosa i naturfärg som slutar strax under brösten.

Nu under morgonen stängde jag in mig i badrummet och klämde in mig i det som ska hålla in, forma och lyfta. Resultatet blev inte riktig vad jag förväntade mig, det måste erkännas. Förpackningens bild av en leende dam i smärt figur överensstämde inte med verkligheten. I viss mån har dottern rätt, det som ska hållas in kom ut vid sidorna och baktill, strax över stussen. Magens kontur däremot kändes rätt okej om ej tillfredsställande fullt ut. Vilket känns viktigast eftersom jag inte kan se hur jag ser ut där bak.

Nu ser jag fram mot att få använda min shapewear. Glänsa i beröm över min vackra figur. För inget är så viktigt som att hålla formen inför andra. Det tyder på ett sunt leverne utan onödigt intag av kalorier, idogt skavande på motionscykeln och femtio sit ups i platt liggande ställning innan frukost.