Om mig

Jag är en värmländska som rotat mig i Östergötland men lämnat kvar en del av mitt hjärta i det landskap jag är född.
Det viktigaste för mig är min familj, min man som jag delat 35 år tillsammans med, våra barn och barnbarn.
Min ständiga följeslagare är min kamera, en hobby där jag aldrig blir fullärd och jag strävar ständigt att lära mig något nytt. Naturfotografering är det som intresserar mig mest.

Jag har alltid tyckt om att skriva vilket resulterat i att jag frilansat åt olika tidningar i över 30 år och det har jag min svärfar Nils att tacka för, det var han som presenterade mig för en dagstidning när vi bodde i Värmland. Idag är jag sedan några år tillbaka frilandsskribent på Länstidningen Östergötland.

2010 kom jag ut med diktboken Tidlöst land och planer finns på ytterligare en bok, men det ligger än så länge på framtiden.

Vi bor i ett litet hus precis vid sjön Glan och det är fantastiskt att varje morgon få sitta vid köksbordet och äta frukost, blicka ut över sjön och se naturens växlingar, när isen lägger sig om vintern till den går upp om våren. En verklig förmån som ger livskvalité.

1 kommentar:

 1. Hej!
  Stina Nilsson Bassell heter jag och vill tipsa om min senaste roman, I mjölnarens spår, som finns som pappersbok och ljudbok.

  I mjölnarens spår är en historisk roman som handlar om ett kvinnoöde. Året är 1936 och i ett fönster tittar en förskrämd kvinna ut. Hon klamrar sig fast vid minnen…

  Läs mer på Storytel: https://www.storytel.se/books/51374-I-mjolnarens-spar

  Ha det gott!

  Stina

  Stina Nilsson Bassell
  stina.bassell@tele2.se

  författarsida
  https://stinanilssonbassell.wordpress.com/  SvaraRadera